Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

dva mraky

20. 6. 2012 0:31
ad ten konec

Nejak mi zrovna neslouzi pamet. Uvedte Roma zabiteho ciste kvuli jeho etnicke prislusnosti, jehoz smrt by byla vseobecne schvalovana a pachatel uznavan narodem. Jinak zapominate ze nad stavem nenavisti je jeste jedno patro a to potirani nezadoucich jedincu zcela bez emoci, jako kdyz vynesete kos.

1 0
možnosti
VN

Amoniak II

19. 6. 2012 23:58
Chápete?

Chápete, že je každému úplně fuk, co si o jeho názorech Cikáni (a cikánofilové) myslí?

Šumák, ať si žvaní kdo chce co chce.

To je realita.

0 0
možnosti
K

KRUTOHLAV222

18. 6. 2012 10:07
Cha cha

Tak už jste na tom dobře.

0 0
možnosti
T

tyramysu

18. 6. 2012 0:49
hm,

váš článek převzalo nejcenzurovanější "médium" v Česku

to jsou paradoxy :-)

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

17. 6. 2012 19:33
Napsal jste to dobře

R^

2 0
možnosti
DL

David-bloger

17. 6. 2012 15:28
Bohužel

se diskuze roznesla tam, kam jsem nechtěl... nikdo neřeší to, co bych řešil rád a každý zde pouze zobecňuje a atakuje. To se ale dalo čekat, protože většina čtenářů novinek se de facto rovná čtenářům idnes, no ne? Příspěvek kritizoval nehumánní výroky a především hloupé nekritické uvažování způsobené obyčejnou nenávistí řešící tak maximálně jeden případ z tisíce... a jak jsem taky již napsal, bohužel tohle to většině stačí - evidentně stačí...

0 0
možnosti
LN

český venkovan

17. 6. 2012 10:19
...váš názor j v zásadě správný.....

...definitivní řešení neexistuj......ale k těm hoaxům......

Kdysi, kdesi...ale bylo to zase tak dávno a nebylo to za sedmero harami - ela jednou tlupa ožralých cikánů autem domů, Řídil majitel, který byl ale bez řidičáku – za chlast. A protože opět pil, stalo se, že se i s autem ( ve kterém jelo asi 8 jeho spolupíčů) narval do stromu. Bohužel přitom ještě srazil – a zabil - dalšího cikána (svého příbuzného) – nakonec za to dostal flastr, který ale nepřesáhl dva roky.

3 0
možnosti
LN

český venkovan

17. 6. 2012 10:19
Re: ...váš názor j v zásadě správný.....

Pointa je jiná – byl uspořádán velkolepý cikánský pohřeb se vším, co k tomu patří – rodiny byly početné a taky to něco stálo. A teď pozor! Rodina dostala od sociálky příspěvek na důstojné uspořádání pohřbu – tedy na slavnostní obleky, šaty a tak – a to dopředu – a bez povinnosti dokládat, za co bylo utraceno. A když prozradím, že se jednalo o desítky tisíc korun, které ječící cikánky i s kohortami špinavých dětí doslova vyječely na úřadě, tak už se mnoha lidem budou otvírat kudly v kapse, protože stejně jako mně se jim nechce věřit, že za ty peníze byly koupeny skutečně ty potřeby na důstojný funus....

a věřte tomu, žeto hoax rozhodně není....

3 0
možnosti
SW

hph

17. 6. 2012 9:45
Bylo by možné

znovu si přečíst druhou větu posledního odstavce a přepsat ji do češtiny? "z důvodu hromadným hoaxům" atd. prostě česky nezní, jak má pak čtenář vědět, co tím autor myslel?

Jinak se s článkem nedá než souhlasit, plošné řešení už tady bylo vůči Židům a nic to nevyřešilo. Jediné účinné plošné řešení by bylo ve změně systému, ale ten se nezmění čistě na základě pár blogů a diskuzí pod ním.

Problém je v tom, že problém není ve všech Romech, ale v některých, stejně jako dělají potíže někteří "bílí". Každá debata sklouzne k tomu, že "oni všichni" jsou hrozní, "humanisté" pak začnou "všechny" omlouvat a původní problém s "některými" zapadne.

2 0
možnosti
LZ

hahaha

17. 6. 2012 8:47
Milý autore,

než se pustíte znovu do podobného článku, možná by stálo za to, pročíst si slovenský tisk, kde ministr vnitra SR, vylučuje rasové podfarbení, neboť střelec byl stejné národnosti, jako zastřelení. Možná by bylo na snadě se ptát, PROČ je to v místním medii, podávané tak, jak to podávané je, komu to slouží?

3 0
možnosti
DP

Daniel P.

17. 6. 2012 8:51
Re: Milý autore,

Možná je to tím, že ti postřílení byli degeši, zatímco ten střelec ne.

0 0
možnosti
OK

ducatofil

17. 6. 2012 7:30
Autore, pokud někdo

má v téhle zemi natolik protekci, že když zavraždí starou paní, politkorektní policie řekne, že to byl "infarkt" , zmlácená a přepadená holka si zase znenadání vzpomene, že se pořezala "sama" a týpek s rozdrcenou ledvinou, natrženými játry a slezinou se prochází po městě a domlouvá si s kamarády na koho to svedou, musí počítat s tím, že nebude zrovna populární, obzvláště, když s romy a jejich ochránci tvého typu má zkušenosti většina z nás - a přesně ty samé. Takže nikoli nějaký "systém", ale romové sami - pamatuji 70. a 80.léta za komančů, byli přesně stejní jako jsou dnes.

5 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3559x
Psycholog, vědec. Mé popularizační články lze nalézt na webu K zamyšlení. Odborné publikace jsou na mém osobním webu.

Oblíbené stránky