Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VN

Amoniak II

17. 6. 2012 0:46
Omluvitelná?

A myslíte si, že ty, kteří nenávidí, nějaká "omluvitelnost" vůbec zajímá?

Já si myslím že ne - a že je to správné. Proč si deformovat vlastní názor ohledy na někoho jiného.

3 0
možnosti
OK

jurnecka

17. 6. 2012 0:38
Nenávist je prostě nenávist

Když přijde tak je... A málokdy se objeví bez důvodně...  Ono nenávidět je poměrně vyčerpávající, takže dobrovolně, jen tak z plezíru, nikdo nenávidět nezačne... A nenávidět někoho, koho ani osobně neznám ... tak to už se toho musí nastřádat opravdu hodně... Vždy je třeba se ptát: "odkud se to bere?" Ani ten Hitler nespadl z čistého nebe. Je třeba zabrousit do historie a popátrat, co se to vlastně tehdy v tom Německu dělo, že ten pán byl tak vřele přijat... Prostě, když je poptávka, tak nabídka vždy přijde...

3 0
možnosti
SH

Babul

16. 6. 2012 22:52
Nenávist vůči Romům je pochopitelná, ne však omluvitelná

Já se chápu a vůbec se neomlouvám.

7 0
možnosti
Č

čhavo

16. 6. 2012 22:37
vážení diskutující,

číší z vás nenávist a xenofobie, až hrůza. Jste nemocní svou malostí a předsudky. Byli zavražděni LIDÉ,STEJNĚ JAKO VY!!! Ten slovenský poliš je pro mně obyčejný vrah, nic víc. Doufám, že dostane doživotí!!!!Rv

5 0
možnosti
G

Gotrong

16. 6. 2012 22:42
Re: vážení diskutující,

V ČR není rasismus a xenofobie, jen zdravý rozum a pud sebezáchovy... Vy možná ne, ale když proti mě jdou 4 černí, já přejdu ulici. Protože jsem rasista? NE! Protože 99,9% těch co jsem kdy potkal se mě pokusilo okrást nebo přinejmenším zranit! A přesně stejné zkušenosti má i zbytek národa. Žlutí, modří, nebo fialoví.... Nikdo nám nevadí, vadí nám jen jedni, kteří kradou a útočí na slušné lidi.

9 0
možnosti
H

hafusak2

16. 6. 2012 22:31
Nežli tyhle rady,.

tak se raději sám jeďte podívat na jižní Slovensko. Uvidíte vesnice, kde je 1/3 obyvatel cikánská a naprosto nezvadatelná. Nemohu se vyjádřit k pohnutce, proč příslušník MP takto jednal, ale určitě k tomu už musel mít pádný důvod. Pochybuji, že se média budou zabývat pravdou a v rámci politické "korektnosti" budeme opět masírováni propagandou o romských chudácích. RvRvRv

5 0
možnosti
MB

z-VV-na-bliti

16. 6. 2012 22:15
Autora bych se zastal

Napsat "je dobre, ze ty cikany odprasknul" kdyz nevim, co byli zac, jestli degesi, nebo nekdo z tech slusnejch, nebo proc je ten chlapek odprasknul, je podle me znak omezenosti.

-

Cikanum se vesmes radsi vyhnu, leckdo by me povazoval za xenofoba s predsudky (osobne v tom nevidim problem), ale s nejakym odsudkem si radsi pockam. Cato se ukaze, zed veci byly uplne jinak, nez medialni svoloc psala.

3 0
možnosti
TB

Šakal včera dnes a pozítří

16. 6. 2012 21:56
Pane autore

zeptejte se zde žijících rusáků, vietnamců, arabů ... co si myslí o cikánech.

Budete těžce převapen, co uslyšíte.

Mimochodem, zeptejte se i těch cikánů, jak nás oni "návidí" ...

A pak pište :-)

6 0
možnosti
DP

Dluhousek Padák

16. 6. 2012 22:44
Re: Pane autore

jednoduchy svet xenofoba, co narodnost to klon. vsichni maj stejnej nazor

2 0
možnosti
DP

Daniel P.

16. 6. 2012 21:01
dotaz na pseudointelektuála:

Jak vysvětlíte skutečnost, že asijští přistěhovalci - o mnoho odlišnější než Cikáni, a za nesrovnatelně vyšší jazykovou bariérou - nemají s integrací a soužitím ty samé problémy, jako Cikáni?

Ten problém se soužitím asi není v majoritě.

Souhlasím s vámi, pogromy a vraždy nepomůžou. Ale je zjevné, že pokud si budeme politicky korektně lhát o symptomech, nemůžeme nikdy problém vyřešit.

A po začátek bych odmítl ten paternalistický přístup - pokud se budeme snažit o soužití s Cikánským etnikem bez spolupráce tohoto etnika, není naděje na úspěch. Ta snaha musí být na straně Cikánů.

Jak je vidět na asiatech, jde to, ale musí se chtít.

9 0
možnosti
U

udernikudrik

16. 6. 2012 21:38
Re: dotaz na pseudointelektuála:

není to pseudointelektuál,ti namají takový brejle.To bude zastydlej rocker.

3 0
možnosti
K

kytt3

16. 6. 2012 20:37
Novinky jako protiváha komentářů

na Romee? Já myslím, že jsou naprosto adekvátní. Alespoň z určitého úhlu pohledu. Novinky jsou soukromé, Romea má státní a evropský grant. Jenže věznice máme plné už teď, a to se ještě trestná činnost dost velké části romské populace vůbec ani nevyšetřuje (zatímco jiná část tohohle etnika se do nich pro změnu ráda vrací). Pokutu taky z dotyčných nedostanete... ergo jaképak tresty byste si asi tak jako představoval? Zkuste něco romantického, amputace údů jako v minulosti třeba. :) Bavíte se tu o důsledcích, ale příčiny neřešíte. Jako byste dojel s mrtvičkou do nemocnice poněkud pozdě. Z mého úhlu pohledu je lepší preventivní diskriminace slušné části etnika než pozdní řešení následků chování té neslušnější části. Zdraví se jen tak vrátit nedá. Zcizené a zničené majetky taky ne. A oddělit zrno od plev není právě jednoduché, už na to taky padlo dost času, energie a peněz.

2 0
možnosti
B

bull003@seznam.cz

16. 6. 2012 20:35
A vy se divíte?

Když vezmu statistiku, která se oficiálně nesmí vést, ale vždy s ní kalkulují různé etnobyznysmenské parazitující organizace, když chtějí další peníze, je 90 - 100% pravděpodobnost, že ti mrtví byli několikrát trestaní paraziti. Jen blázen si může myslet, že to slušní lidé nevidí. Takových vám je líto? Mě ne. Toto je výsledek multikulti politiky vlády, která povede k největšímu průšvihu v 21. století nejen u nás.

4 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3559x
Psycholog, vědec. Mé popularizační články lze nalézt na webu K zamyšlení. Odborné publikace jsou na mém osobním webu.

Oblíbené stránky